7/06/2010

Keita gider...




Gene garip işler yapmaya başladık. Zaten Adnan Sezgin'in Kuzmanovskilerini, Saftinglerini unutmuş değilim. Aslında çocuk aklım direk Kuzmanovski'yi silmiş ama o başka hikaye karıştırmamak lazım. Zaten bu adamı sevmezdi şimdi iyice sevmemeye başladım. Tabi atıp tutmadan önce bundan sonraki manevralara bakmak gerek ama yine de aklım almıyor. Takımı geçen sene sırtlayan 4 futbolcu vardı. Baros, Arda, Kewell, Keita. Bunların ikisi sezonun yarısında sakatlıktan dolayı oynayamamışlardı ki, bana göre geçen senek durumda olmamamızın en büyük sebebi buydu, Sen bunlardan Kewell ile anlaşma, Keita'yı sat yerlerine de kimseyi alma. İnşallah 2-3 iyi transfer ile bunları bir plana göre yaptıklarını gösterirler. Çünkü Gio'nun opsiyonu kullanılmadıktan sonra Keita'yı direk satmak bana pek planlı bir iş gibi gelmiyor. Ne diyelim hayırlısı! artık...

2 yorum:

koala dedi ki...

Kuzmanovski unutulur mu hiç :) Efsane oyuncu ya. 34'ünde almıştık. Mecburen sattılar Keita'yı, Kallström'ü alabilmek için.

brk dedi ki...

aslında fikrim değişti gibi. 8milyonun üstüne lyon'a borcumuzu da ödiyecekler diyenler var. öyle ise 13milyona gelir transfer o zaman çok iyi para yapar yoksa 7,5 ver 1 sene sonra 8e sat pek akıl karı değil. bakalım bugünü bekliyoruz.